Anouk de Munnik | 3 augustus 2015

//Anouk de Munnik | 3 augustus 2015

Anouk de Munnik | 3 augustus 2015

Op 3 augustus mocht ik een fotoshoot van Anouk fotograferen. Anouk is 15 jaar en zou het erg leuk vinden om model te worden en wilt graag haar portfolio uitbreiden. Ik vond het een hele eer om foto’s te maken van een beginnend model en om Anouk te helpen met de foto’s die ze graag wilde. Anouk had een prachtige locatie uit gekozen, de zandverstuiving. Een prachtige plek voor zomerse foto’s. In het begin was het allemaal nog een beetje wennen en natuurlijk ook erg lastig om een houding aan te nemen, maar daar hielp ik Anouk natuurlijk mee en ze deed het fantastisch.
Fotoshoot Zandverstuiving Doornspijk 1 Fotoshoot Zandverstuiving Doornspijk
Fotoshoot Zandverstuiving Doornspijk 7 Fotoshoot Zandverstuiving Doornspijk 6  Na een aantal foto’s kon ik merken dat Anouk het minder spannend vond en ging het steeds beter. Anouk wist een beetje hoe ze moest kijken en ik vertelde hoe ze moest gaan staan en dat ging super goed. We hebben prachtige plekken gezien en zijn daar druk aan het fotograferen geweest.
Fotoshoot Zandverstuiving Doornspijk 4
Fotoshoot Zandverstuiving Doornspijk 2 Fotoshoot Zandverstuiving Doornspijk 5
Fotoshoot Zandverstuiving Doornspijk 3
Tijd voor een kledingwissel en een andere plek op de zandverstuiving. Anouk had leuke zomerse kleding mee genomen wat perfect was voor een fotoshoot. Anouk was ook zeker niet verlegen om wat te vragen als ze iets niet wist of waar ze haar armen moest laten. De communicatie was ook erg goed waardoor de foto’s ook zeker mooi zijn geworden.
Fotoshoot Zandverstuiving Doornspijk 8 Fotoshoot Zandverstuiving Doornspijk 9
Fotoshoot Zandverstuiving Doornspijk 11
Fotoshoot Zandverstuiving Doornspijk 10 Fotoshoot Zandverstuiving Doornspijk 13
Fotoshoot Zandverstuiving Doornspijk 12
Anouk heel veel succes verder en ik denk dat jij er zeker wel komt als model.

By | 2015-08-10T14:26:33+00:00 augustus 10th, 2015|Fotoshoot|Reacties uitgeschakeld voor Anouk de Munnik | 3 augustus 2015

About the Author: