Op 11 augustus kreeg ik vroeg in de ochtend een telefoontje van Breanna of ik die dag nog tijd had om te fotograferen. Het was een beetje lastig plannen, maar uit eindelijk hebben we voor die middag een afspraak kunnen maken. Breanna en Mario waren nog geen maand samen maar toch lief op de foto, alsof ze al een tijd samen zijn. De naam Breanna kwam mij erg bekend voor, en ja hoor het was inderdaad een bekende. Ik kende Breanna van een aantal jaar geleden toen ik nog korfbalde. Breanna was inmiddels al een grote dame geworden en was speciaal naar ICI PARIS XL geweest voor haar make up. Een loveshoot met je geliefde is natuurlijk iets speciaals. De fotoshoot vond plaatst bij de spijkvijver in Biddinghuizen. We waren allebei nog nooit bij de spijkvijver geweest en kwamen tot de ontdekking dat dit een prachtige locatie is.
Loveshoot Spijkvijver Biddinghuizen-2 Loveshoot Spijkvijver Biddinghuizen-3Loveshoot Spijkvijver Biddinghuizen-4 Loveshoot Spijkvijver Biddinghuizen-5
Loveshoot Spijkvijver Biddinghuizen-1 Loveshoot Spijkvijver Biddinghuizen-6
Het was een prachtige dag voor een loveshoot. Bij de spijkvijver waren heel veel leuke plekjes om foto’s te maken en we zijn rondom de grote vijver gelopen. Ik was op zoek naar een speciale plek voor een mooi idee die ik in gedachten had. Na lang zoeken heb ik deze mooie plek ook zeker gevonden. Het was een prachtig bospaatje en dit moest de foto worden. Breanna en Mario deden precies wat ik zei en de foto van hun samen is prachtig geworden.
Loveshoot Spijkvijver Biddinghuizen-7
Loveshoot Spijkvijver Biddinghuizen-9 Loveshoot Spijkvijver Biddinghuizen-8
Loveshoot Spijkvijver Biddinghuizen-10
Onderweg terug naar de auto wilden ze graag nog een foto bij het water en ik zag nog een prachtige boom liggen voor een romantische foto!
Loveshoot Spijkvijver Biddinghuizen-12 Loveshoot Spijkvijver Biddinghuizen-11