BUSINESS SHOOT

Goede zakelijke foto’s zijn erg belangrijk! Een eerste indruk wordt maar één keer gemaakt. Zeker in tijden van online ondernemen kan een professionele zakelijke foto echt het verschil maken. Bent u ondernemer? Of heeft u gewoon een nieuwe zakelijke foto nodig? Kijk gerust verder naar mijn portfolio en werkwijze.

Bij een business shoot op locatie wordt er gefotografeerd zonder studio. Hierbij valt te denken aan een fotoshoot op kantoor, maar ook bijvoorbeeld in de stad, de zandverstuiving of op de prachtige heide. Tijdens de business shoot worden er diverse foto’s gemaakt, van close-ups tot aan staande of zittende portretten. De shoot is volledig naar wens in te vullen. Onder aan de pagina vindt u meer informatie over de tarieven.

Hopelijk zie ik u binnenkort voor mijn camera!

Kosten

€150,-

Één uur tot anderhalf uur fotografie

Onbeperkt aantal foto’s in Hoge Resolutie

Foto’s voor social media

Locatie naar keuze

reiskosten €0,19 per km vanaf Zwolle

WERKWIJZE

INFORMATIE

Wilt u weten wat u kunt verwachten? Op mijn website staat meer informatie over de mogelijkheden die ik u kan bieden voor het maken van een nieuwe zakelijke foto. Heeft u vragen? Bel of mail mij gerust!

BESCHIKBAARHEID

Heeft u al een datum in gedachten? Neem gerust contact met mij op! In overleg is het mogelijk de shoot in te plannen.

AFSPRAAK PLANNEN

Voor het maken van de afspraak ontvang ik graag wat meer informatie over de gewenste locatie en in welke beroepsgroep u werkzaam bent. Zo kunnen we de shoot volledig afstemmen op uw wensen.

SHOOTING DAY

Op de dag van de fotoshoot is het fijn als u op tijd bent op de afgesproken locatie. Zo kunnen we direct aan de slag en gaat er geen tijd verloren.

BETALING

Als alles volledig naar wens is ontvangt u na de shoot een factuur. Deze wordt via de mail verstuurd.

FOTO’S

Zodra de betaling binnen is worden de foto’s opgestuurd. Dit gebeurt in hoge resolutie via een WeTransfer-bestand. U bent vrij om deze foto’s te gebruiken op sociale media.

Contact

Vul het contactformulier in en ik neem snel contact met je op.