Familie Honing | 8 augustus 2015

//Familie Honing | 8 augustus 2015

Familie Honing | 8 augustus 2015

Op 13 juni stond er een leuke familieshoot gepland met Roel, Danique en kleine Pim van iets meer dan 3 maandjes oud. Het was de bedoeling om wat foto’s te maken van Pim alleen en met zijn 3e samen als gezin. 13 juni was de wind erg aanwezig waardoor het iets minder warm was helaas. na de foto’s van Pim alleen was hij het al snel zat en wilde niet meer. Een jongetje van 3 maanden kan je natuurlijk niet verplichten om door te gaan en hebben we besloten om op een andere dag verder te gaan.
Familieshoot Wisentbos Dronten-4
Familieshoot Wisentbos Dronten-3 Familieshoot Wisentbos Dronten-1
Familieshoot Wisentbos Dronten-2
Op 8 augustus gingen we nog een poging wagen. Pim was nu 5 maanden en een grote jongen geworden. Pim lag heerlijk te slapen maar moest toch echt wakker worden, wat hij niet heel erg leuk vond. We hebben het rustig aan gedaan zodat Pim eerst rustig wakker kon worden en dat ging super. Pim vond het erg leuk in het begin en dat lachje kwam ook goed te voorschijn.
Familieshoot Wisentbos Dronten-5 Familieshoot Wisentbos Dronten-6 Familieshoot Wisentbos Dronten-7 Familieshoot Wisentbos Dronten-8
Familieshoot Wisentbos Dronten-10 Familieshoot Wisentbos Dronten-11
Familieshoot Wisentbos Dronten-9
Het was een perfecte dag, heerlijk weer en zeker niet koud. Aan het einde had Pim er iets minder zin in en vond het gras veel mooier dan de camera. Het was een hele uitdaging voor mij om Pim in de camera te laten kijken. Pim heeft het erg lang en goed vol gehouden en we hebben de shoot helemaal af kunnen maken.
Familieshoot Wisentbos Dronten-12 Familieshoot Wisentbos Dronten-13
Familieshoot Wisentbos Dronten-14 Familieshoot Wisentbos Dronten-15

By | 2015-08-16T14:39:14+00:00 augustus 16th, 2015|Familie|Reacties uitgeschakeld voor Familie Honing | 8 augustus 2015

About the Author: