FOTOSHOOT OP LOCATIE

Bij een fotoshoot op locatie fotograferen we zonder studio. Dit kan een shoot zijn bij u thuis, maar bijvoorbeeld ook op een mooie buitenlocatie zoals de zandverstuiving of op de prachtige heide.

Een shoot op locatie leent zich goed voor sociale fotografie, bijvoorbeeld een leuke vriendinnenshoot of een blijvende herinnering met een mooie zwangerschapsshoot. Ook kunt u bij mij terecht voor Newbornshoots of een gezellige shoot met de hele familie.

De shoot kan plaatsvinden op een locatie naar keuze en daarmee helemaal aangepast worden op uw wensen. Zodat de foto’s precies zo worden als u in gedachten heeft! Kijk gerust verder naar mijn portfolio voor meer inspiratie en werkwijze. Onder aan de pagina vindt u ook meer informatie over de tarieven.

Kosten

€180,-

Één uur tot anderhalf uur fotografie

Onbeperkt aantal foto’s in Hoge Resolutie

Foto’s voor social media

Locatie naar keuze

reiskosten €0,40 per km vanaf Dronten

WERKWIJZE

INFORMATIE

Wilt u weten wat u kunt verwachten? Op mijn website staat meer informatie over de mogelijkheden die ik u kan bieden voor het maken van een nieuwe zakelijke foto. Heeft u vragen? Bel of mail mij gerust!

BESCHIKBAARHEID

Heeft u al een datum in gedachten? Neem gerust contact met mij op! In overleg is het mogelijk de shoot in te plannen.

AFSPRAAK PLANNEN

Voor het maken van de afspraak ontvang ik graag wat meer informatie over de gewenste locatie en welke shoot u graag wilt. Zo kunnen we de shoot volledig afstemmen op uw wensen.

SHOOTING DAY

Op de dag van de fotoshoot is het fijn als u op tijd bent op de afgesproken locatie. Zo kunnen we direct aan de slag en gaat er geen tijd verloren.

BETALING

Als alles volledig naar wens is ontvangt u na de shoot een factuur. Deze wordt via de mail verstuurd.

FOTO’S

Zodra de betaling binnen is worden de foto’s opgestuurd. Dit gebeurt in hoge resolutie via een WeTransfer-bestand. U bent vrij om deze foto’s te gebruiken op sociale media.

Contact

Vul het contactformulier in en ik neem snel contact met je op.