Mijn naam is Jenisa Beens, een enthousiaste fotografe. Ik woon in Zwolle. Fotografie is altijd al mijn hobby geweest en daardoor is fotografie ook mijn beroep geworden.

Mooie herinneringen vind ik prachtig om vast te leggen. Ik laat mijn creativiteit hierin zoveel mogelijk naar buiten komen en ik probeer er elke keer weer wat anders van te maken.

Mijn specialiteit is sociale fotografie. Daaronder kunt u verstaan familiefoto’s, loveshoots, vriendinnenshoots, portretten, bruiloften of natuurlijk andere momenten om vast te leggen zoals feestjes. De spontaniteit maakt de foto’s nou juist zo leuk. De momenten wanneer er gelachen wordt of er iets leuks gebeurd moeten juist vast gelegd worden. Bij elke fotoshoot komt dit wel voor.

Het is de bedoeling dat mensen leuk op de foto staan en blij zijn met het resultaat. Ik zorg ervoor dat de foto’s altijd leuk en mooi worden en dat u tevreden bent en lang kunt nagenieten van het resultaat.

De fotoshoots worden op locatie gefotografeerd. Die locatie mag door u gekozen worden. Misschien wordt het een locatie die leuke herinneringen bij u naar boven haalt of een locatie die u dierbaar is of gewoon een mooie locatie naar keuze. Op een speciale locatie voelt u zich vaak meer op uw gemak en voelt u zich vrijer.

Wilt u graag wat resultaten zien van fotoshoots neem dan een kijkje in mijn portfolio.
En misschien zie ik u binnenkort voor mijn camera.